Get In Motion

Jubileumdroom in duigen

by Natasja Vermaas

Wat een mooi jubileumjaar beloofde te worden voelt op dit moment meer als een rit in een gammele rollercoaster. Zoals veel deelnemers weten heb ik al een aantal weken een acuut ontstane, wat leek een onschuldige kleine, blessure in mijn schouder. Ondanks de behandeling, annulering van onze skivakantie en rust werd de pijn heviger tijdens de voorjaarsvakantie en is het nabij gelegen schouderkapsel overprikkeld en inmiddels flink ontstoken (capsulitis). Doktersadvies: behandeling staken, immobiliseren, arm af laten hangen en totale rust geven in een armsling, niet autorijden en minimaal computeren enz. Dit alles aangevuld met pijnmedicatie gaat minimaal 4 maanden duren. Kortom, mijn vak professioneel uitvoeren wordt de komende maanden onmogelijk. Met veel pijn in mijn hart heb ik dan ook besloten alle activiteiten te staken tot na de zomer en moet ik alles wat ik de afgelopen jaren met jullie heb opgebouwd, tijdelijk loslaten. Er start dus geen blok 3 dit seizoen. Voor de resterende weken van dit lesblok ben ik passende inval voor jullie aan het zoeken. Omdat dit altijd heel lastig is ben ik al  geruime tijd bezig met een collega een interne opleiding aan het opzetten. Dit om onze kwetsbaarheid als kleine zelfstandige te verkleinen en de continuïteit van de lessen te vergroten en kwalitatief goede en betaalbare en authentieke trainers op te leiden met een soortgelijke missie en visie. Maar helaas is deze nog niet op tijd af dus neem ik dit besluit.

Mijn besluit heeft de volgende korte termijn consequenties en ik hoop op jullie begrip hiervoor.

Pilates Mat lessen:
Op dit moment zoek ik nog steeds invallers voor de matlessen voor de resterende lessen van blok 2. Uiterlijk zaterdag a.s. laat ik weten of dit gelukt is. Lukt het niet dan zal ik de overgebleven weken naar rato berekenen en dat bedrag terugboeken. Blij jullie in ieder geval te kunnen melden dat ervaren lesgeefster Ellis de lessen op donderdagavond komt verzorgen. Voor maart t/m juni heeft mijn lieve collega Marjolein en eigenaar van Pilates Studio van Sonsbeek in Zoetermeer mij het voorstel gedaan om alle vaste klanten van G.I.M. een  speciale 10 rittenkaart aan te bieden zodat jullie toch nog in de gelegenheid zijn om goede Pilates lessen in de regio te volgen. Alle vaste klanten ontvangen hierover bericht via de mail.

Pilates Stick lessen:
Vanwege de bijzonderheid van deze les vorm is het niet gelukt om een invaller voor deze lessen te vinden. Ik zal de overgebleven weken in blok 2 naar rato berekenen en dat bedrag aan je terugboeken. Lessen in Pijnacker stoppen per direct. . Voor maart t/m juni heeft mijn lieve collega Marjolein en eigenaar van Pilates Studio van Sonsbeek in Zoetermeer mij het voorstel gedaan om alle vaste klanten van G.I.M. een 10 rittenkaart aan te bieden voor een gunstig tarief zodat jullie toch nog in de gelegenheid zijn om goede Pilates lessen in de regio te volgen. Alle klanten ontvangen hierover bericht via de mail.

Powerwalking en zo:
Ik zal de laatste lessen van blok 2 zelf verzorgen maar wel autovrij aan de start in Nootdorp bij Buytenhout verschijnen. Blok 3 geen lessen tenzij ik een goede invaller tref.

Leefstijlcoaching en personal training:
Vanwege het ambulante karakter (auto of fiets) en de intensieve begeleiding zal ik per direct deze vorm moeten staken. De personal training trajecten heb ik kunnen overdragen aan collega’s in de regio en voor voedingscoaching kunnen klanten voorlopig bij mij thuis terecht. Excuses voor de persoonlijke teleurstelling.

Special, workshops en minicursussen:
De geplande jeugdprogramma’s worden voorlopig gestaakt en de ontwikkeling van workshops en specials staat voorlopig stil.

Jubileumfeestje geannuleerd:
Naast dat de feeststemming er wel een beetje bij me uit is zal ook de financiering van het feestje zonder enige inkomsten de komende periode een struikelblok worden. Het feestje zal dus naar volgend seizoen verplaatst worden.

Nogmaals bedankt voor je begrip en ik hou je op de hoogte,
Natasja