Over Get In Motion

G.I.M biedt sinds 2006 originele, kleinschalige en afwisselende beweeg- en leefstijldiensten die je energie geven. Haar missie is het betaalbaar aanbieden van exclusieve activiteiten op maat met het accent op gezondheid (preventie), empowerment en vitaliteit. Hoge kwaliteit zonder overbodige luxe, energieverslindende apparaten en/of kosten. G.I.M. helpt bij het veranderen van de leefstijl. Denk bijvoorbeeld aan afvallen of fitter worden. Of bij het verantwoord bewegen en voorkomen van blessures of het beter managen van stress en het verkrijgen van meer energie. Ze organiseert naast beweeggroepen ook workshops, coaching en cursussen over een duurzamere leefstijl. Eigenaresse en leefstijlorganizer Natasja inspireert, motiveert en coached op het gebied van gezonde voeding en leefstijl en hier profiteert natuurlijk het hele gezin of de omgeving van. Zo word jij weer de inspirator van jouw omgeving.

De sfeer is non-competitief en biedt ruimte voor een lach en voor ieders persoonlijke drijfveren. Natasja is gespecialiseerd in de beweegvormen Pilates, Powerwalken, medische fitness, (zelf)massage en functionele training en is de bedenker van Walk-ilates. Haar voedingsspecialisaties betreffen emotie-eten, afvallen, kinderen en een duurzame leefstijl. Daarnaast is ze getraind als gedragscoach. Geen quick fixes, poedertjes en pillen in een voorgekauwd traject van een aantal weken. Wel coaching op maat en stap voor stap realistische doelen behalen die je zelf hebt gesteld in het tempo wat bij jou past. Zo word je steeds meer wie je eigenlijk bent of wilt zijn. Een registratie bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland maakt voor sommige programma's vergoeding vanuit je (aanvullende) zorgverzekering mogelijk. De BGN maakt deel uit van het Platform Voeding Nederland en draagt bij aan de gezondheid en de vitaliteit van de Nederlandse bevolking door vakkundige en persoonlijke dienstverlening inzake gewichtsbeheersing.

Intensieve professionele begeleiding is bij G.I.M. betaalbaar omdat Natasja gebruik maakt van betaalbare binnen en/of buitenruimten, online of  je thuisomgeving. Naast het lichaamsgewicht wordt er alleen klein en duurzaam materiaal ingezet. Dit is niet alleen vriendelijker voor onze planeet maar zorgt er ook voor dat de oefenstof gemakkelijker beklijft en reproduceerbaar is in eigen omgeving. Zo leer je je de eigen regie te nemen en ben je niet afhankelijk van een sportschool, dure apparaten en materiaal. G.I.M laat je ervaren dat je met divers klein en mobiel materiaal in combinatie met een professionele, creatieve ervaringsdeskundige coach een complete en variërende training kunt beleven. S
tap voor stap boek je de resultaten die jij voor ogen hebt en leer je steeds meer over jezelf. Ondersteunen, voorlichten, stimuleren, plezier en ontspanning zijn enkele kernwoorden van G.I.M. 

G.I.M is een eenvrouwszaak en kan daardoor flexibel, creatief en origineel zijn. Eigenaresse Natasja ziet preventie als haar passie en werkt graag samen met collega's met ieder hun specialiteit en allen werkzaam als zelfstandige of binnen hun eigen bedrijf/praktijk. Samenwerking biedt nog meer mogelijkheden. De kleinschaligheid en persoonlijke aandacht blijven altijd van kracht. Natasja volgt regelmatig workshops en/of opleidingen om haar kennis te verrijken, verdiepen en verbreden. Ze is met regelmaat ingeschakeld voor clinics, workshops en cursussen bij en voor diverse overheden, bedrijven en andere organisaties. 

Meer over Get In Motion lees je hier:
Missie en visie
Wie is Get In Motion

Waarom kiezen voor GIM

G.I.M. is erkend door de volgende organisaties;

NL Actief (FitVak)
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland
Peak Pilates
Nederlands Genootschap voor Sport & Wellnessmassage (NGS)
Vitaal Bedrijf
Register Sociaal Werker (registerplein)
Stichting emovere